Bastiaan.C
Bastiaan.C
Offline
0
Hi, I have installed expense manager and I made the menu items in teh frontend. Please see attachments. However I am not able to start it because all the items refuse to work :-(
Please help me :( Thanks
Responses (7)
  • Accepted Answer

    Saturday, August 17 2013, 10:11 AM - #Permalink
    -1
    hello Bas,

    what is refusing to work? what's the problem?

    have you configured the parameters on the backend?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    riyas_ah
    riyas_ah
    Offline
    Wednesday, January 15 2014, 11:51 AM - #Permalink
    0
    Same Problem to me.... ? i config all but still blank..................................... waste of money.
    • Germinal Camps
      more than a month ago
      what?? have you read my answer on your other question?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    riyas_ah
    riyas_ah
    Offline
    Thursday, January 16 2014, 04:59 AM - #Permalink
    0
    Bro,
    I installed joomla 3.1 and 3.2 after installed. i open a menu its just blank only option button is there other than that there is no button and no error just blank.

    i config front end (assign to menu) got error msg as wrong url direction.

    what to do. many be some problem in package i think.
    • Germinal Camps
      more than a month ago
      the package is fine.. as I have told you before, the backend is suposed to be ONLY the options button. just to be clear.. are you sure you're installing the right file? the one that is for Joomla 3, and not for Joomla 2.5?
    • Germinal Camps
      more than a month ago
      sorry yes I see you have the 3.0 version. we must be missing something. is it possible that you can send me admin access at support@ joomlathat.com?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    riyas_ah
    riyas_ah
    Offline
    Thursday, January 16 2014, 11:05 AM - #Permalink
    0
    no i try to installed in local-host 1ly.... i don't want to install live site now.

    can you pack a good version and send to my mail.
    • Germinal Camps
      more than a month ago
      it's not the package, I can asure you this. everybody has the same package and it's working good for everybody..but for some reason is giving you problems. can you ENABLE error reporting on your site, so we can see what is the actual error being shown?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    riyas_ah
    riyas_ah
    Offline
    Thursday, January 23 2014, 05:28 AM - #Permalink
    0
    here i attached bug screen short try to give your best.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, January 23 2014, 10:45 AM - #Permalink
    0
    first thing: the debug shoult be off.
    secondly, I cannot see any error in the before-debug page. where are the errors? you told me that the problem was in the frontend..
    in the backend I see no problems. please read this and remember that the backend IS SUPPOSED to be blank: http://www.joomlathat.com/documentation/expense-manager/installation
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Bastiaan.C
    Bastiaan.C
    Offline
    Sunday, May 10 2020, 01:53 PM - #Permalink
    0
    Please delete my domain name in the top :-)
    The reply is currently minimized Show
Your Reply