0
Not sure what I'm doing wrong here.
We're just starting to implement AffiliateTracker now, and while testing I realized that whichever affiliate link is being used, the registrations all come under the same affiliate.
I cleared-up a lot of the tests and deleted most of the test accounts, so now there are only two affiliates: GlobalSparks, and its sub-affiliate GoGlobal (see attached image).
Whichever affiliate link is used (3 different browsers and 3 different PC), all registrations end up under the same affiliate (GlobalSParks). Also tested GoGlobal without parent affiliate, and without custom name, with same result.
What to do?
Tks!
Responses (8)
  • Accepted Answer

    Monday, January 13 2020, 10:00 AM - #Permalink
    0
    if you're testing, make sure you completely clear your browser cookies (or you can use an incognito window) and also you should clear the LOGS section, to make sure you're starting clean

    otherwise, the moment a user is assigned to an affiliate or a browser is used, any conversions will be registered to that same affiliate (as it should be).
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Tuesday, January 14 2020, 03:06 AM - #Permalink
    0
    We did several more tests, even using computers that never been to that domain. Also tried incognito.
    Still same results. The only common denominator is the IP address: would that be the issue?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, January 16 2020, 04:44 AM - #Permalink
    0
    This issue is still not solved. Any suggestion(s)?
    Tks!
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, January 16 2020, 02:07 PM - #Permalink
    0
    Finally found the issue. We should have tested this before.
    The "Referral word" option is still not working (for us anyway!) - we tried several different ones. But but if we leave that field empty, thus using the default atid, it works just fine.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Sunday, January 19 2020, 03:35 PM - #Permalink
    0
    So does it mean we just need to ignore that option (Referral word) from this point on?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, January 23 2020, 03:40 PM - #Permalink
    0
    Still looking into this?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Friday, January 24 2020, 09:47 AM - #Permalink
    0
    sorry I thought you said you solved the problem. what are you using as a referral word?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Saturday, January 25 2020, 08:23 PM - #Permalink
    0
    It's taking too long to resolve. Having other priorities right now. We'll just use the default atid created by AT and will come back to this at another time.
    The reply is currently minimized Show
Your Reply