0
Hi Germinal & Team

Im running latest MC, and J!, with Gantry 5, every time I try to enable the albums module, in whichever mode (i've tried all) it completely breaks the homepage resulting in a white page.

Ive set the format ID, and the other fields are blank, as I have previously (new website development for existing project). do you have any ideas?

I want to display the last 12 albums added on the homepage.
Responses (9)
  • Accepted Answer

    Monday, October 19 2015, 07:46 PM - #Permalink
    0
    No idea.. can you share a screenshot of the module configuration?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Monday, October 19 2015, 07:48 PM - #Permalink
    0
    here you go
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Monday, October 19 2015, 07:50 PM - #Permalink
    0
    everything looks ok... if you try a different layout option, you still get the blank page?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Monday, October 19 2015, 07:54 PM - #Permalink
    0
    The only option that doesn't is Carousel .... but that gives the following
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    davidsixx
    davidsixx
    Offline
    Thursday, January 07 2016, 08:01 PM - #Permalink
    0
    Hi,

    I have exactly the same problem, any solutions on this?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, January 07 2016, 08:02 PM - #Permalink
    1
    your PHP variable short_open_tag is set to OFF. it must be ON.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    davidsixx
    davidsixx
    Offline
    Thursday, January 07 2016, 08:29 PM - #Permalink
    0
    I think its not, I am using wamp, and this is in my php.ini file:

    ; short_open_tag
    ; Default Value: On
    ; Development Value: Off
    ; Production Value: Off

    I also tried to put everything on
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    davidsixx
    davidsixx
    Offline
    Thursday, January 07 2016, 08:36 PM - #Permalink
    0
    And If I use any other layout than "Carousel" it gets me this: Parse error: syntax error, unexpected end of file in C:\wamp\www\gnr\modules\mod_muscol_albums\tmpl\owl.php on line 103 ...


    or the blank page when I have error reporting: none
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    davidsixx
    davidsixx
    Offline
    Thursday, January 07 2016, 09:01 PM - #Permalink
    0
    I am sorry, didn't know there is another php.ini in apache folder ... I am pretty new to this.

    It works great now.

    Thanks :)
    The reply is currently minimized Show
Your Reply