0
Hi Germinal & Team

I have an Albums module on every page of the site, at the bottom of the page, which is exhibiting odd behaviour, well I think it is ....

Guest user ... (most users will be guests)

On pages outside of MC all I get is spinner, inside MC it works correctly

Registered user, same module

Appears to be working on my iPad, on every page

Will edit post in morning if different on laptop & desktop.

—�

Logically, this would point to a permission error, but I can’t spot anything out of place

Any help would be useful
Responses (3)
  • Accepted Answer

    Monday, September 04 2017, 08:53 AM - #Permalink
    0
    Ok, so .... I am having this issue still - thought I'd clarify see whats happening seeing as no replies :(

    When a general public user browses the site, on any other page than an MC page, any MC modules that are placed in the template, give me only a spinner.

    When I log in front end, with my SU account, all the modules appear on any page.

    As you have pointed out many times Germi, the Music Collection Plugins need to be LAST in the list, and this IS the case

    Please help!
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, September 07 2017, 08:41 AM - #Permalink
    0
    hi, in which page can I see one of these modules? (that shows only the spinner)
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Tuesday, September 19 2017, 03:32 PM - #Permalink
    0
    Every page of the site (www.thevinylvaultshow.co.uk) that isn’t “browse the vinyl vault”
    The reply is currently minimized Show
Your Reply