• Discussions
    Discussions
    Lists all discussions that are created on the site.
  • Tags
    Tags
    View tags that are created on the site and filter discussions by tags.
  • Categories
    Categories
    View categories that are created for the site and filter discussions by categories.
  • Users
    Members
    View profile of other members on the site.
Marc on Tuesday, October 22 2013, 08:41 PM

Artist Image not showing Joomla 3.0

1
Hi,

I just purchased the music collection and have a slight image issue

I have a clean install Joomla 3 and latest Jomsocial. I have installed Music Collection and configured the parameters. I added a test artist and the image is not showing on the front end I get a <img src="/" alt="i-musicroom" class="artist_picture_profile span12">. The image is showing in the artist folder in media manager and in the back end artist profile. I checked other forum posts and disabled the SEF plugin but this did not fix the issue.

The link to a site page with the issue is :- http://i-musicroom.com/index.php/component/muscol/I/3-i-musicroom

I can provide access to the backend if required

Any assistance would be appreciated,

Regards,

Marc
       
  • Replied by Germinal Camps on Wednesday, October 23 2013, 03:29 PM · Hide · #1
    hello

    what is the path of the image file?

    in any case, yes, having backend access would help.. you can send it at support@ joomlathat.com
    thanks!
    Chief Software Engineer at JoomlaThat!
  •  
  • Replied by Marc on Wednesday, October 23 2013, 03:53 PM · Hide · #2
    Thanks for the reply, apologies forgot the image path. It stored it in the folder it created in media manager -

    http://i-musicroom.com/images/artists/mjh.png

    I will send back end admin access to your email,

    Many thanks

    Marc
  •  
  • Replied by Marc on Friday, October 25 2013, 09:29 AM · Hide · #3
    Hi,

    Is there an update on this issue ? Its delaying the rest of my site build. I logged it 3 days ago.

    I sent all login details and no one has accessed to look into the issue yet?

    Regards,

    Marc
    i-musicroom
  •  
  • Replied by Richard Abad on Tuesday, August 26 2014, 12:33 PM · Hide · #4
    I've the same issue ..
    • Germinal Camps - more than a month ago
      can you send a link to the page?
    • Richard Abad - more than a month ago
      Thanks the responds, the issue solved ..
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 08:37 PM · Hide · #5
    No one figured this out ?
    • Germinal Camps - 4 weeks ago
      yes.. the issue was long solved... we can take a look at your site but you would need to have an active subscription with us..
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 08:44 PM · Hide · #6
    I purchased the software last year.. I own HipHop.org and am in the process of moving servers, can you throw me a bone? as to the solution for the issue? is it a sef component conflict? or something of that nature..
  •  
  • Replied by Germinal Camps on Tuesday, October 28 2014, 08:46 PM · Hide · #7
    no, I don't think it's SEF.. my first though is that probably it has to do with the cache folder not being created correctly... have you created any albums?
    What I was saying is that if we need to access your website to check it out, then you need an active subscription, that's all...
    Chief Software Engineer at JoomlaThat!
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 08:46 PM · Hide · #8
    Really sucks about the server move, you and I had a lot of email corresponding setting up music collection on hiphop.org's previous server / template.. now i'm basically starting over with the server move and different design
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 08:47 PM · Hide · #9
    If you can just point me in the right direction as to why it is not linking to the images I am uploading via the component I would certainly appreciate it... as I have a lot of work a head of me
    • Germinal Camps - 4 weeks ago
      yes i understand.. but have you tried what I mentioned? can you check the cache folder. and again: HAVE YOU CREATED ANY ALBUM? if you have an album with image, the artist image may appear.
    • Germinal Camps - 4 weeks ago
      that's exactly what I'm doing..! I'm pointing you to the right direction my friend.. :)
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 09:10 PM · Hide · #10
    Album images are showing.. just added a album to the artist.. the artist thumbnail image under profile view and under the artist page view are not displaying..
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 09:12 PM · Hide · #11
    and I plan on renewing my membership first of november, I am going to be purchasing content statistics aswell
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 09:13 PM · Hide · #12
    ;)
  •  
  • Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 09:19 PM · Hide · #13
    It's not just the thumbnails and artists images, some of the components images are not displaying such as the "ALBUM" icon

    Attachments:

  •  
  •  
    Replied by Pax Bowling on Tuesday, October 28 2014, 09:22 PM · Hide · #14
    Got it bro... thanks
Your Response
Please login first in order for you to submit comments