Links not correct

0
Hi Germi and team,

I've been through the forum, and the getting stared guide, but the links I have on albums, are not showing the correct links, they appear to be missing the initial / from the URL

I have short_tags ON, system plugin last, all the required modules and plugins, I've added the menu item ID to all the places I can see it, but alas it still is broken :(

Server is running PHP 7.0.7

Any thoughts, much appreciated
Responses (3)
  • Accepted Answer

    Tuesday, August 22 2017, 09:38 AM - #Permalink
    0
    you need to install the system plugin and place it on the LAST position of the plugin list. See the big blue box on the installation instructions ;) http://www.joomlathat.com/documentation/music-collection/installation
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Tuesday, August 22 2017, 10:08 AM - #Permalink
    0
    Hi Germinal,

    The System Plugin * IS * last in the System Plugins - I made sure of that before posting.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Tuesday, August 22 2017, 10:16 AM - #Permalink
    0
    Ok - so something apparently went wrong - I set it to "Ordering Last" last night before I posted, and saved - didn't work.

    I've just set it to "Ordering First" (Saved) then back to "Ordering Last" and it appears to be working

    BTW, the plugin went to the exact same place in the list, when sorted by order after I reset it to Ordering Last
    The reply is currently minimized Show
Your Reply