component is not counting

albertje
albertje
Offline
0
Hello, i have installed everything and happy that log file is working i think but now when i order with an affiliate account link then the system is not calculating the fee for the affiliates.

The important configuration i have added as screenshot.

The pluging wich are needed are active.
Responses (4)
  • Accepted Answer

    Friday, November 10 2017, 11:00 AM - #Permalink
    0
    please download the latest version of the VirtueMart - affiliate plugin on our website.
    and try again
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    albertje
    albertje
    Offline
    Friday, November 17 2017, 06:10 PM - #Permalink
    0
    Hello Germinal. What i do it is still not counting. I used an laptop what was not visites the website.

    I used the affiliatie link and this was also shown in the log.

    Maybe the problem is i go to http://tabs.123domeinregistratie.nl/?atid=2 and then i am in the website. When i click webshop then i see http://tabs.123domeinregistratie.nl/index.php/webshop so/?atid=2 is gone.

    Should this be the problem.

    Regards Albert.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Saturday, November 18 2017, 08:55 AM - #Permalink
    0
    no.. the problem is not that atid=2 is gone. as long as it's in the first link it should be recorded in logs.

    is the system plugin correctly installed?
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    albertje
    albertje
    Offline
    Saturday, November 18 2017, 12:05 PM - #Permalink
    0
    Hello Gemrinal,

    here are the screenshots from these plugins.
    The reply is currently minimized Show
Your Reply